The wild one

Deze workshop is toch wel echt een juweeltje en moet je gewoon meegemaakt hebben

Met een vlotte opbouw wordt je vrij snel uit je schulp getrokken, en krijg je lekker veel energie. Zeg maar dáááááág!!! tegen je eventuele verlegenheid, boosheid, verzuring of dat waar je dan ook maar last van hebt. Voel dat het gaat bruisen in je lijf, geef je over aan de vibe, aan de muziek, aan de oefeningen. Gedurende de dag wordt je als het ware gereset, terug naar standje oerkracht. Voor iedereen die wild, speels en krachtig is of wilt zijn!

Datum: Wordt binnenkort bekend gemaakt.
Duur: 10:00 tot 17:00
Kosten 100 euro incl. thee, water, koek en fruit.
Meenemen: Speel/verwen spulletjes, een lunch om te delen, comfortabele kleding waarin je gemakkelijk beweegt, en een setje kleding waarin je je speels, krachtig of sexy voelt
Locatie: Venhuizen
Deze workshop is voor mannen en vrouwen.

Aanmelden via mail info@liefdescoach.nl of via de contactpagina
Wil je meer informatie of afstemmen? Bel mij 06-40584185.


Dit zeggen mijn klanten:

'Alleen al de voorpret was spannend en tegelijkertijd riep het daardoor meer vragen op dan antwoorden. Graag wilde ik de ervaring opdoen om te onderzoeken hoe ik mijzelf zou zijn in een groep bij deze workshop en te onderzoeken, te ervaren, te spelen, (mezelf) te ontmoeten, wensen te verkennen en vooral te genieten. Kan ik ontvangen en vooral geven zonder schaamte of om iets terug te moeten geven en gewoon te ondergaan. De workshop heb ik zowel als uitdagend als ontspannend ervaren. Essentie was toch volgens 'de kaart' geniet van het moment, de simpele dingen, gewoon zijn, ontspannen en het moment te aanschouwen. Maar dat ik die dag gevoeld heb is een feit. Je begeleiding was zoals gewoonlijk lekker nuchter, respectvol en to the point.'

'De workshop The Wild One heb ik ervaren als een heerlijke, ontspannende, maar ook uitdagende dag.
Je begint de dag met een groep mensen van wie je niemand kent en aan het eind van de dag is er een heel speciaal soort band ontstaan. Ik vind dat heel bijzonder.
En de begeleiding door Mayke was (zoals altijd) weer precies goed. Respectvol, niet opdringerig, met humor en nuchterheid.
De opbouw in de oefeningen/uitdagingen was ook perfect. In t begin voelt t voor mij toch wat onwennig, maar de eerste oefeningen zorgden er echt voor dat ik op een rustige manier wat meer uit m'n schulp kon komen en me stukje bij beetje meer durfde te laten zien aan de anderen.
Ook de oefeningen die ik lastiger vond, heb ik op mijn manier gedaan en daar ben ik trots op.
Ik ging met een voldaan gevoel naar huis.’

‘Hey Mayke, wat was ik heerlijk ontspannen zeg na deze workshop! En die massage was te gek!’

‘Hoi Mayke, the Wild One was voor mij een dag waar ik met een glimlach aan terugdenkt. Een traan gelaten, en vooral een hele mooie warme lieve ontmoeting zal me bijblijven.'

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.
Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Ontvang mijn liefdes-tips

Reacties van mijn klanten