Vrouwenavond

Geef jezelf eens een avond vol ontspanning, plezier en verdieping cadeau

De prettigste manier van aan jezelf werken, nieuwe inzichten opdoen, opladen & Genieten!

Dans-meditatie-deelrondes-massage(in kleding)-oefeningen net dat wat jij nodig hebt om tot rust te komen én weer in je vrouwelijke kracht te komen.

We beginnen de vrouwenavond met een mooi ritueel, om daarna samen via een bijzondere dans uit ons hoofd in ons hart te komen.
Dan is er een open space, een moment waar je wordt uitgenodigd om vanuit je hart te delen over een bepaald onderwerp.
Na de pauze is het tijd voor het laatste en misschien wel meest bijzondere deel van de avond, waarbij je wordt uitgenodigd om via massage of contact oefeningen je te verbinden met een of meerdere sisters. Elke maand zal ik je hier weer verassen!

Deze avond is zowel geschikt voor beginners als voor dames met al wat meer ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Verander deze avond die vol zit met oer nuchtere spiritualiteit weer terug in de relaxte versie van jezelf.

Je kunt heel goed in je eentje naar deze avond toe komen, omdat je liefdevol wordt opgenomen in de groep, en natuurlijk ben je ook welkom om met 1 of meerdere vriendinnen / zussen of misschien je moeder te komen.

Wees welkom lieve sister.


Datum: Donderdag 9 September
Tijd: 19:00 tot 22:00 
Locatie: Venhuizen NH (tot 8 personen in mijn praktijk, bij grote groepen verhuisd deze avond naar een grote fijne groepsruimte ook in Venhuizen)
25 euro pp
Thee en chocolade is uiteraard aanwezig!

Meenemen: Grote handdoek, krachtvoorwerp, shirt met spagetti bandjes en zorg dat je kleding draagt waarin je je lekker kan bewegen.


Dit zeggen mijn klanten:

'Ik wil je laten weten dat de vrouwenavond mij heel erg goed gedaan heeft, echt heel erg fijn!!! Dank je wel, ik denk er vaak even aan terug.’

‘Ik heb echt erg genoten gister avond, ik had dit even nodig, wat heerlijk om mij zo zacht en liefdevol te voelen, het was heel bijzonder.'

‘Wat was het weer fijn, ik voelde mij zo ontspannen de dag erna, nu weet ik weer dat ik mijzelf vaker mag tracteren op dit soort fijne dingen`

`Hoi Mayke, ik vond de vrouwenavond laatst echt heel bijzonder en mooi ik ga ongetwijfeld nog eens komen.’

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.
Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Ontvang mijn liefdes-tips

Reacties van mijn klanten