Tantra kennismakingsdag

Wil je ook graag kennis maken met tantra?

Deze dag is geschikt voor jou als je nog geen tot weinig ervaring hebt met tantra. Kom ook zeker als je het wat spannend vind, want ik help je zo over je drempel heen. Geen probleem.

De opbouw van het programma maakt dat je jezelf snel veilig en geborgen zult voelen, zodat je gemakkelijk(er) je hart zult kunnen openen. En vanuit hier ontmoet je jezelf en eventueel een ander vanuit liefde, heerlijk is dat.
Gewoon lekker laagdrempelig, op jouw eigen tempo, veranderen van beginner en/of verlegen naar een tantra god(in).

Deze dag is ook bijzonder goed geschikt voor koppels die samen tantra willen verkennen. 

Wat gaan we doen deze dag? Ik laat je kennis maken met verschillende aspecten van (witte) tantra, meditatie, deelrondes, beweging, tantrisch eten en uiteraard leer je ook op tantrische wijze masseren (en ontvangen). Een fijne proeverij dus!

Datum: Zie agenda 
Tijd: 10:00 tot 16:00
Locatie: Venhuizen
Kosten: 100 euro
min-max 6 Deelnemers. M/V Singles en koppels
Meenemen: Omslagdoek, comfortabele kleding waarin je makkelijk kan bewegen liefste in laagjes i.v.m. warme temperatuur, grote handdoek.

Aanmelden via mail info@liefdescoach.nl of via het contactformulier
Meer informatie of afstemmen? Bel mij 06-40584185


Dit zeggen mijn klanten:

'Hi goeimiddag Mayke. Wilde nog even terugkomen op gisteren. Ik vond het een bijzondere dag, leuk om mee te maken!  Merk wel dat ik er qua prikkels even van bij kan komen. Fijne, open energie heb je ook, en leuk die mix van nuchterheid en Noord Hollandse humor met het spirituele. Ik ben vrij rationeel en frivoil dus vond het fijn dat het tussendoor ook wel wat luchtiger was. Ik ga er nog eens verder induiken het tantra, was een mooie start. En knap dat je zo'n diverse groep zo snel een comfortabel gevoel hebt kunnen geven. Wens je een mooie vakantie toe!  Met dank voor gisteren.'

'Dankjewel voor een heerlijke dag Mayke. We hebben t erg naar ons zin gehad.'

'Dank je wel Mayke, ik vond het een fijne kennismaking, zowel met jou als met tantra :) Fijn om nu wat meer ervaring te hebben en hartelijk dank ook voor de tips om hierna nog weer verder te kunnen, ik heb er ontzettend veel zin in om mijn tantrapad verder te bewandelen!'

`Dank je wel lieve Mayke voor de fijne dag die wij bij jou hebben gehad, we hadden beide nog geen enkele ervaring met tantra, maar wauw, wat hebben we genoten. We voelde ons zó ontspannen na de dag. Geweldig!'

‘Hey Mayke. We hebben een super middag gehad. We komen zeker nog eens terug’

‘Hi Mayke, het was een mooie, bijzondere dag! Het heeft me goed gedaan!’

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.
Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Blijft op de hoogte!

Reacties van mijn klanten