Blinde date WS

Vrijdag 21 mei tussen 12:00 en 16:00 is het blind genieten geblazen in mijn liefdestempel in Venhuizen.

Met een groepje fijne mensen komen we samen, doen we wat knusse oefeningen om snel vertrouwd te worden met elkaar, om daarna de blind doek op te zetten. Laat je maar verrassen!
Wees welkom lieve tantra knuffel liefhebber.

Max 6 deelnemers
50 euro pp
Venhuizen NH
Aanmelden via de onderstaande knop.

Reacties deelnemers:

'Lieve Mayke,
Ik vond de workshop heel fijn. Mijn intentie is vooral om te leren voelen. Bij mezelf te blijven, maar vooral ook kunnen zijn wie ik ben.
Deze workshop heeft mij in laten zien, dat het niet uit maakt met wie je bent. Het aangeven van grenzen, is de start van mogen zijn. Heel belangrijk en waardevol na een periode van altijd voorrang te geven aan het welzijn en verlangens van anderen. Oftewel pleasing is over.'

'Hoi Mayke.
Wat een geweldige middag heb ik gehad vandaag.  De blinddoek workshop was heel bijzonder om mee temaken. Ga zeker de volgende sessie weer mee doen. Vond het veruimend en ook heel fijn zo als jij het lijde. Mooi integer en boeiend om te doen. Zit nu nog na te genieten. Mooie contacten ervaren. Ik merkte dat ik geaccepteerd werd door iedereen. Super.'

'Lieve Mayke,
Ik wil je bedanken voor de geweldige blind-date middag en ook de rest van de groep.
Wat een lieve en liefdevolle beleving was het, vaak blijf ik in mijn hoofd maar nu ging ik helemaal mee in de liefde en ben geen tel meer aan het denken geweest en zoals je weet is dat niet zo gebruikelijk bij mij.
Nog maals dank je wel en ik geef mij vast op voor de volgende workshop.'

'Ik had mezelf voorgenomen, binnen te komen, kort gedag te zeggen en snel te gaan zitten om rustig te landen en te ademen en daar was ook de ruimte voor. Want poeh, de spanning liep op toen ik de auto had geparkeerd, het gaat nu echt gebeuren.
Heel fijn vond ik dat de kennismaking na jouw introductieverhaaltje volgde, en er ruimte was voor ieder om even te spreken.
We mochten allen intuïtief een kaart pakken die in het midden in de cirkel voor ons klaar lagen. Er was ruimte om onze kaart te delen en op te zoeken wat die kaart betekenend. Veel herkenning en bevestiging van mijn processen en dat ik me mag overgeven aan de stroom, een waardevol moment van de middag voor mij.
Na een heerlijk kopje thee, begonnen we heel luchtig met kleding en een blinddoek op aan de meditatieve ontspannings en kom in je lijf oefeningen.
Gepaard met uitnodigende muziek die me raakte en de fijne stem van Mayke.
Zo helemaal in het nu in en mijn eigen lijf werden we uitgenodigd om te komen staan en om te komen bewegen en dansen.
Met blinddoek op, onwennig dansen met jezelf.
Hierna ging de middag steeds meer de verdieping in, stapje voor stapje.
En dat voelde spannend, maar toch ook veilig.
Ik heb nog nooit in mijn leven zo'n sensuele liefdesdouche ontvangen die mij raakte diep in mijn kern.
Hier ben ik Mayke en de rest van de deelnemers vanuit het diepst van mijn hart enorm dankbaar voor.
Een onvergetelijke middag, en zeker voor herhaling vatbaar πŸ™πŸΌπŸͺ„πŸ’›'

Liefdescoach

Liefdescoach

Mayke Laan


Werktijden:
Maandag 19:00-22:00
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-13:00
Vrijdag 10:00-18:00
Weekend zie workshop pagina.


Ik hanteer een beroepsgeheim.
Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!


Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?

Ontvang mijn liefdes-tips

Reacties van mijn klanten