Tantric healing

De meest belangrijke energie zó weer laten stromen.

Soms gebeuren er dingen in je leven die je levens energie / seksuele energie doet stoppen te stromen. Doordat je soms moet overleven ipv leven blokkeert deze energie.

Je voelt je:
* Uit balans
* Geen zin in seks
* Buitensporig met seks bezig
* Moeite om je te openen naar een ander
* Moeite om van jezelf te houden
* Verwijdert van jezelf

Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in de magische wereld van de tantric healing.

Laat mij je helpen, ik laat jouw meest belangrijke energie zó weer stromen.

Over mij:
Als sensitief persoon voelde ik de eerste keer dat ik met tantra in aanmerking kwam direct aan dat dit voor mij de weg was. In eerste instantie om mijzelf te helen, om er daarna mijn beroep van te maken. Ik was al werkzaam als liefdescoach , hielp om mensen (weer) van zich zelf te laten houden, en levens / seksuele energie (weer) te laten stromen. Tantra lost blokkades op. Magisch hoe dit werkt. Ik zie tantra ook als een stuk persoonlijke ontwikkeling op hoog & zuiver niveau.

Tijdens mijn werk gebruik ik mijn ingebouwde voelsprieten, en weet daarmee blokkades op te sporen. Tantra is voor mij zoveel meer als alleen masseren, het is de weg naar overgave, mediteren, niet meer malen in je hoofd, het brengt je naar binnen, daar waar alles goed is, waar je uitkomt bij je eigen innerlijke rust en je eigen innerlijke wijsheid. Als je daarmee in contact bent is je leven ineens weer in balans, raak je niet zo snel van je stuk, kan je ‘problemen’ veel makkelijker overzien en oplossen en voel je je gelukkig.

Een hele fijne staat van zijn, die ik iedereen van harte gun.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

2 uur tantric healing sessie € 150,-
3 uur tantric healing sessie € 225,-
4 uur tantric healing sessie € 300.-

Terugkoppeling:

‘Lieve Mayke,

Nogmaals bedankt voor de heerlijke massage en zelfvertrouwen dat je mij gaf!

Ik ga zeker je wijze leerstoffen waarderend toepassen!’

‘Ik ben nog diep onder de indruk van de geweldige sessie! Je hebt de lente in mijn leven gebracht en me even helemaal van deze wereld laten zweven. Dankjewel!!
Daarnaast heb ik genoten van ons gesprek en je warmte, openheid, vertrouwen en humor.
Heerlijk om de rust en tegelijk de energie te voelen en dat ik die nog zo bewust ben. Ik vind je aandacht in woord en handeling heel bijzonder en mooi.’
Liefdescoach

Mayke Laan
Zeger Davidzonweg 38
1606 XB Venhuizen
Noord Holland
06-40584185

info@liefdescoach.nl
KvK 37122918

Interessante spreker, mensen raken met boeiende lezingen over liefde, gevoel, seks en anekdotes uit de praktijk die voor vele herkenbaar zullen zijn. Inspirerend en bevrijdend!

Op zoek naar inspiratie op liefdesgebied?
Like mijn Facebook-pagina.